Gebarenboerderij

Aanmelden

Geen gewone werkplek
De zorgboerderij is geen gewone werkplek. Er wordt altijd rekening gehouden met ieders mogelijkheden en beperkingen. Naast het werk dat u doet op de boerderij krijgt u ook de nodige begeleiding en arbeidstraining. Een goede begeleiding vinden we belangrijk en daarom hebben we begeleiders aangetrokken uit de Dovengemeenschap met Nederlandse Gebarentaal als moedertaal.

Kosten
Wij zijn aangesloten bij de Coöperatie Boer en Zorg. Deze organisatie heeft de mogelijkheid om zorg in natura te geven. Zij hebben hiervoor contracten met gemeentes in de regio en met de meeste zorgkantoren. U kunt dus met indicatie die de gemeente afgeeft (WMO) of met een WLZ indicatie gemakkelijk bij ons terecht. Ook voor dagbesteding kunt u met uw PGB bij ons terecht.

klik hier voor verdere informatie.

Aanmelden
Iedereen met een indicatie kan zich aanmelden voor dagbesteding op onze zorgboerderij. Na aanmelding vindt er een kennismakingsgesprek. Hier bespreken we of op de Gebarenboerderij mogelijkheden zijn die passen bij de wensen van de toekomstige deelnemer.

We vinden het leuk als je een verblijvende afspraak maakt om de sfeer te proeven en de mogelijkheden te bespreken. Een afspraak maak je door het contactformulier in te vullen

Het aantal plekken dat nog open staat voor de dagbesteding is op:
Maandagen – 5 plekken
Donderdagen – 4 plekken
Vrijdagen – 6 plekken